Blog

Femton - Queens Anne

Femton är två årQueen Anne, nummer femton som vi kallar henne, är dotter till Queens Seal och Allan. Queen Anne är född på skärtorsdagen den 24 mars 2005. Trots att hennes mamma var alldeles för ung för att få en kalv, var Queens Seal jätteduktig. Hon tog väl hand om kalven. Några dagar tidigare hade Bonnie Scott fått en kalv, som vi tog in i stallet. Av denna anledning fick även Queens Anne och hennes mamma flytta in i stallet. Alla fyra gick tätt samman i två år och vi kunde inte skilja på kalvarna utan fick titta på nummerlapparna. Av denna anledning kallar vi dem alltid fjorton respektive femton

 

Femton, Queens Anne, tar hand om tre kalvar

2007 fick Femton sin första kalv, Tuva. Femton låter även Alva och tvillingtjurkalven få di. Tänk att vi har sådana fina kossor.

2008 fick Femton en kvigkalv och 2010 och 2011 en tjurkalv. Alla dessa kalvar har gått till slakt.

Femton är två månader

Nyfödd

 KoFemton

Bilden på Femton är tagen sommaren 2015 då hon var 10 år. På nyåret 2017 åkte Femton till slakt och det var verkligen inte ett lätt beslut. Men hon hade ingen årskalv och de var dessa kor som i första hand fick stanna kvar på gården när vi behövde minska på beståndet. Även Femtosn kalv Tuva, som blev en ko, åkte till slakt samtidigt.

2017 01 04

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers