katterna

katter200315

Strump-Nisse och Syster Yster flyttade in i Lenstad i januari 2020, en tid efter att Vimsan had dött. Strump-Nisse och Syster Yster är syskon och fick en tuff start i livet. De hittades vid vägkanten bredvid sin döda mamma när de bara var ett par veckor gamla. De togs om hand av Katthemmet i Kalmar och jag fick köpa dem när de var fyra månader.


Vimsan är en hittekatt, som kom till oss när hon bara var fyra - fem veckor gammal. Första månaderna for hon runt som en skottspole och bet alla hon kom åt. 

Vimsan är nog den roligast katt vi har haft. Hon bits fortfarande, men man vet när hon gör det. Mest är det på lek. Hon är snabb! När man håller på att låsa upp ytterdörren kan hon sitta vid fötterna titta på och när man kommer in genom dörren har Vimsan sprungit runt huset, in genom sin egen lucka och väntar på en i hallen. 

Vimsan är född 2003. Vimsan dog på nyåret 2020 och blev nästan 17 år  

 
Chiun var en riktig tuffing och hade hela Lenstad till sitt revir. Han var oerhört tekniskt intresserad och var alltid med om någon byggde eller monterade något. Han klättrade gärna på stegar.

I början av 2008 fick han högt blodtryck och besvär med sina ögon. Efter ett par veckor blev han helt blind. Då förändrades hela livet för Chiun och han kunde bara vara inne. Han rörde sig försiktigt. 

Det vara inget liv för en katt som levt ett fritt och rörligt liv.

Chiun var född 1992 och blev 16 år.

  Remo var vår första katt, född i juni 1990. Han var en mycket stor personlighet och pratade så att man nästan förstod honom. Sa man något svarade han med olika mjau beroende på om det var mat, skulle ut eller bara sitta i knät.Han föredrog att vara inne, trots att han kunde välja själv via kattluckan om han ville gå ut. Remo blev dålig hösten 2002 och veterinären kom hem och gav honom en insomningsspruta.

2020 01 12

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers