Blog

I stort sett klart

Jag har, som vanligt, många järn i elden och har svårt för att slutföra saker jag påbörjar. I tanken är allt klart, men i verkligheten är det inte så. Nu är jag dock äntligen klar, i alla fall nästan, med tre byggjobb. Terrass, boxvägg och ensilageskjul. Det fattas bara pyttelite!

boxvagg 1

boxvagg 3

 

boxvagg 2

För flera år sedan sparkade Von sönder en boxvägg, när hon fick panik på grund av att en häst uppförde sig illa mot henne. Väggen blev lagad efter bästa förmåga, men nu har den gett med sig på nytt. 

Enklast är att sätt dit en ny vägg på andra sidan och det blir jättebra. Fattas bara en liten snygg avslutning, men den är inte viktig!

ensilageskjul 1

Korna och hästarna på fri tillgång äter cirka 80 - 90 hösilagebalar per år. Det blir väldigt mycket plast att ta hand om och det måste ske både praktiskt och prydligt. Av det gamla ensilageskjulet har jag byggt ett nytt i anslutning till lösdriften på Jutan. 

Det fattas bara en stängningsanordning så att inte korna och hästarna går in i skjulet.

 

ensilageskjul 2

Jag har lagt på tak på halva skjulet och plåten är både bucklig och sned, efter att ha suttit på den lösdrift som blåste sönder för ett par år sedan.

terassterrass 1  

terrass 2

Detta bygge är jag mäkta stolt över. Här ska jag äta min frukost nästa år när solen värmer. Terrassen ligger i öster och söder och binder ihop bostadshuset med växthuset. Det behövs dock ett litet räcke vid trappan för att det ska kännas bra att gå upp och ner. Det fixar jag nästa år.

 2020 10 07 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers