Plutten är till salu

farao 140709Thelmas har vuxit ur Plutten, som därför är till salu. Bättre barnhäst finns nog inte. Han älskar när barn gosar och pysslar med honom. Han har en ängels tålamod och står stilla när Thelma klänger runt på honom.

Plutten är nyfiken och vill gärna vara med när det händer något och kanske få chans till lite gos. Thelma lastar honom själv i transporten, eller Plutten lastar sig själv kan man säga. När ett litet barn rider ut på honom så provar han ibland om han får vända. Då får man fortsätta vända honom åt rätt håll och skänkla på. Till slut så slutar han att testa om han får vända.

Plutten är inkörd och älskar att dra vagnen. Ännu roligare tycker han det är när någon rider eller cyklar med när han blir körd. Han är helt orädd för bilar och traktorer. 

Plutten är helt frisk och har aldrig varit sjuk. Plutten har en fin stamtavla så vill man ställa ut honom går det bra. Han har alltid gått på lösdrift, vilket vi hoppas att han ska få fortsätta med. Plutten gillar att styra och ställa lite med de andra i flocken. Att han är minst i flocken stör inte honom ett dugg.

Det är med sorg Thelma nu måste sälja sin häst. Hanär älskad av alla i stallet. Vi hoppas att han får komma till en hem där han får mycket kärlek och motion.

Se film via länken: https://splice.gopro.com/v?id=Qpl7yw96R

Kontakt sker via mail: therese_eibrant (at) hotmail.com

Pris 12 000 kr, inklusive sadel, träns, täcken och grimma.

2016-08-02

Plutten såldes inom ett dygn och bor nu i Småland

2016-08-05

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers